Kom ook werken bij Call2 en
Ervaar de sfeer van een Great Place To Work

De bedrijfscultuur is jong en dynamisch. Een club ambitieuze en leergierige mensen met als grote gemene deler een passie voor ICT. Communicatief en sociaalvaardige ICT’ers die dankzij hun flexibele instelling in staat zijn om voor verschillende klanten, op meerdere locaties, zich in nieuwe ICT uitdagingen vast te bijten. We nemen het voortouw, zijn gedreven, een tikkeltje tegendraads op z’n tijd en bovenal ervaren wanneer het gaat om beheer. We maken graag heldere afspraken, leveren kwalitatief hoogstaande dienstverlening en zijn trots op onze medewerkers en hun geboekte resultaten.

Wat zeggen anderen

Shiva Jibodh

Shiva Jibodh | IT Professional

"Na drie jaar bij Call2 ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Als senior hoop ik een voorbeeld te zijn voor mijn collega's op kantoor, maar ik wil ook Call2 als merk voorbeeldig positioneren bij de klant. Dit doe ik door technische trainingen en Lync trainingen te verzorgen aan Young Professionals van KPN Consulting en aan klanten. Ook door klanten als Bibliotheek NL gelukkig te maken met een succesvol ontwerp, implementatie en beheer van een Self Service Portal. Ik voel me gemotiveerd om binnen Call2 alle toekomstige uitdagingen aan te gaan."

Fatih Ligtvoet

Fatih Ligtvoet | Servicedesk Medewerker

“De werksfeer bij Call2 is heel goed. Wat mij betreft is Call2 terecht een 'Great Place to Work' door het contact tussen het bedrijf en de medewerkers. Ze hebben duidelijk veel voor elkaar over. Ik ben er trots op dat ik hier werk.”

Tim Wolf

Tim Wolf | IT Professional

"Call2 tovert je om van starter op de arbeidsmarkt in een IT-topper. Ik kreeg de kans om voor Call2 te komen werken en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn werkzaamheden als IT professional zijn divers en bieden iedere dag weer een nieuwe uitdaging. Binnen het bedrijf word je uitgedaagd en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen."

Call2 Evenementen

Feest

Feest

Call2'ers houden van een feestje. Naast de wekelijkse borrel op donderdag zijn er geregeld momenten om gezellig samen te komen met collega's. Zo vieren we dit jaar ons 16-jarig bestaan met een 'Sweet Sixteen' party. Vorig jaar hebben we een voorschot genomen op het WK met een 'Brazillian Night' party. Naast themafeesten zijn er ook evenementen als LAN Party's of uitjes georganiseerd voor en door medewerkers.

Kennis

Kennis

Tijdens onze Call2 Masterlcass trainen we je op 'soft skills'. Denk hierbij aan presentatietechnieken, verbale en non-verbale houding en feedback geven en ontvangen. Daarnaast organiseert Call2 Tech2Dates. Experts op het gebied van IT delen hun kennis met andere Call2'ers. Voorbeelden van onderwerpen zijn Security, Windows 8, App V en SCCM. Op deze interactieve avonden ga je vooraf eten met collega's en na afloop gezellig borrelen. Niet alleen leerzaam, maar dus ook heel gezellig.

Sport

Sport

Sporten is gezond en leuk! Bij Call2 heb je de mogelijkheid om op onze kosten te fitnessen bij Fit For Free. Blijf je liever in vorm op een andere manier dan kun je meedoen aan de Call2 sportevenementen. Bij verschillende hardloopwedstrijden is Call2 van de partij. We organiseren ook zelf sporttoernooien, zoals zaalvoetbal kampioenschappen, maar ook het jaarlijkse ski event met KPN Consulting is een groot succes.

Kom ook werken bij Call2 en
en bekijk snel alle actuele vacatures