Call2 is de ICT-Beheer die
Oplossingsgericht denkt en service op maat aanbiedt

Wanneer je bij Call2 komt werken ga je aan de slag bij een van de leukste ICT-detacheerders van Nederland. We zijn niet voor niets vier jaar op rij door onze medewerkers uitgeroepen tot 'Great Place to Work'. 

Call2 is onderdeel van KPN Consulting. Als zelfstandig bedrijf binnen KPN bieden we support- en beheeroplossingen voor ICT-omgevingen. Dit zorgt ervoor dat klanten de voordelen ervaren van zakendoen met een kleine organisatie die onderdeel is van een grote onderneming. We leveren hierdoor flexibel maatwerk voor zowel het MKB als de grootzakelijke markt. Ons klantenbestand bestaat uit de top 100 bedrijven van Nederland. Je gaat dus aan de slag bij aansprekende klanten. 

De bedrijfscultuur is jong en dynamisch. Een club ambitieuze en leergierige mensen met als grote gemene deler een passie voor ICT. Communicatief en sociaalvaardige ICT’ers die dankzij hun flexibele instelling in staat zijn om voor verschillende klanten, op meerdere locaties, zich in nieuwe ICT uitdagingen vast te bijten.

"Jong, ambitieus, gezellig, dynamisch", bekijk het filmpje over werken bij Call2.

Vul hieronder uw gegevens en vraag in

Naam:

E-mailadres:

Telefoon:

HiddenSpam

Organisatie:

Bericht