IT beheerder

Ben je toe aan de volgende stap in je IT-carrière? Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen, verder te certificeren en aan de slag te gaan op aansprekende projecten? Bij Call2 zien we je graag groeien en staan jouw kwaliteiten centraal.

Ontplooi jezelf in hoog tempo binnen een team van gedreven collega's en ontdek hoe elke uitdaging bijdraagt aan je professionele én persoonlijke groei. Op onze kosten ontwikkel je verder tot gecertificeerde IT Professional. Een HBO studie, technische certificeringen en specialismes zoals virtualisatie, netwerken of mobile device management, zijn slechts een aantal mogelijkheden die we jou kunnen bieden Uitgeleerd raken zal bij ons niet snel gebeuren. Call2 biedt toekomstperspectief om je loopbaan te vervolgen bij onze moederorganisatie KPN (ICT Consulting).


Als werkplek- of systeembeheerder bij Call2 werk je voor de grootste IT-organisaties van Nederland met de grootste netwerken. Je bent verantwoordelijk voor de front of backend van het bedrijf. Eventuele verstoringen van de IT-infrastructuur signaleer jij, los je op of weet je te voorkomen en terugkerende beheerwerkzaamheden automatiseer je. Je maakt jezelf, je collega's en de IT-systemen elke dag een beetje beter.

Naast het draaiende houden van de omgeving is er voldoende ruimte om jouw innovatieve ideeën in te brengen. Nieuwe IT-ontwikkelingen in het kader van: BYOD, Cloud, Mobile Device Management en virtualisatie houden je bezig. Proactief draag je nieuwe ideeën aan, inspelend op de behoefte van de klant. Als IT-specialist ben je sparringpartner tussen het bedrijf en de gebruikers.

Dit zijn wij:

Bij Call2 werken meer dan 300 enthousiaste IT-professionals, allemaal met een eigen verhaal. Voormalige dj’s, skileraren en taxichauffeurs maakten al eerder een carrièreswitch en zijn bij Call2 opgeleid tot IT-professional. Bij Call2 kom je terecht in een deskundig team waarbij jouw loopbaanontwikkeling van groot belang is.
Meer weten? Verschillende collega’s vertellen over hun loopbaan op ons YouTube kanaal. Bekijk ze hier.

Onderdeel van een groter geheel
Call2 is een onderdeel van KPN en opereert door heel Nederland. Dit houdt in dat je bij onze nationale en internationale klanten aan de slag gaat als IT-professional. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je woonplaats.

Onze succesfactor!
Bij Call2 zijn de mensen die er werken de succesfactor binnen de organisatie. Daarom investeert Call2 continu in haar mensen door opleidingen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Waar wij energie in steken en ook energie van krijgen is dat onze mensen op de juiste plek zitten.

Work hard play hard
Ons motto is ‘work hard play hard’. Naast hard werken vinden wij het belangrijk dat er genoeg tijd is om te ontspannen. Gedurende het jaar organiseren we diverse sportevenementen en feestjes. Kom jij je game skills verbeteren op ons hoofdkantoor in Zoetermeer? Of een balletje trappen, virtueel op één van de FIFA corners, of tijdens het zaalvoetbaltoernooi? De scores op de playseat en retro gaming kast zijn bijna niet meer te verslaan. We dare you!

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een mbo niveau 3 opleiding, aangevuld met marktconforme certificeringen op het gebied van bijvoorbeeld ITIL, PRINCE2, Microsoft of Cisco.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en omgeving.
 • Je hebt gedegen kennis van moderne IT-infrastructuren en bent bekend met de producten van Microsoft en/of Cisco.
 • Je hebt ervaring met supportdesk- en monitoring tools en weet hoe je die goed gebruikt.
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent flexibel inzetbaar, eventueel ook in de weekenden en avonduren.

Dit bieden wij jou:

 • Marktconforme beloning.
 • Leaseauto, smartphone en laptop.
 • KPN Pensioenregeling & Call2 Bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Gratis Fitnessabonnement.
 • Veel vrijheid & eigen verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Onbeperkte mogelijkheden op het gebied van technische- en persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij deze uitdaging aan en wil je werken bij een jong, informeel, ambitieus en gezellig team met IT-professionals? Reageer vandaag nog op deze vacature of neem contact op met onze recruiters via 088-6610870 of via recruitment@call2.nl.

Of hier voor het online sollicitatieformulier en solliciteer direct!