Medewerker ICT (traineeship) – Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en heb je interesse in technologie? Ga aan de slag als ICT-medewerker bij Call2.

Door gave projecten bij aansprekende klanten
zorgen wij voor een vliegende start in jouw IT-carrière. Bij Call2 vinden we jouw ontwikkelmogelijkheden heel belangrijk. Zo kun je doorgroeien binnen applicatiebeheer, werkplekbeheer, verschillende IT-support functies zoals van de eerste-, tweede naar de derdelijns servicedesk, het uitvoeren van migraties, systeembeheer of bijvoorbeeld netwerkbeheer. Daarnaast bewandel je een loopbaanpad, waarbij je start bij Call2 wordt geïntroduceerd met een leuke en leerzame traineeweek. Gedurende de rest van je loopbaan ben je volop bezig met het behalen van certificaten en zorg je ervoor dat de IT-infrastructuur bij onze nationale en internationale klanten iedere dag een beetje beter wordt.

Dit ben jij:

 • Je bent in het bezit van minimaal een mbo niveau 4 diploma of hbo propedeuse (een bewijs van je behaalde 21+ toets is ook voldoende).
 • Je bent starter.
 • Je hebt een rijbewijs (B).
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur).
 • Je hebt de ambitie om snel te ontwikkelen tot IT-specialist en bent bereid hier in te investeren.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Op papier aantoonbare ervaring is niet nodig, je kunt wel uitleggen waar je interesse vandaan komt met passende voorbeelden.

Als IT-trainee speel je een grote rol in het contact met onze klanten. Jij helpt anderen graag verder en voelt je verantwoordelijk voor het werkgemak van de klant. Je signaleert en zet graag een extra stap om gave dingen te realiseren en daarmee de optimale beleving bij de klant te bereiken. Daarnaast ben je pro-actief en heb je een grote dosis doorzettingsvermogen.

Dit zijn wij:

Bij Call2 werken meer dan 300 enthousiaste IT-professionals, allemaal met een eigen verhaal. Voormalige dj’s, skileraren en taxichauffeurs maakten al eerder een carrièreswitch en zijn bij Call2 opgeleid tot IT-professional. Bij Call2 kom je terecht in een deskundig team waarbij jouw loopbaanontwikkeling van groot belang is.
Meer weten? Verschillende collega’s vertellen over hun loopbaan op ons YouTube kanaal. Bekijk ze hier.

Onderdeel van een groter geheel
Call2 is een onderdeel van KPN en opereert door heel Nederland. Dit houdt in dat je bij onze nationale en internationale klanten aan de slag gaat als IT-professional. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je woonplaats.

Onze succesfactor!
Bij Call2 zijn de mensen die er werken de succesfactor binnen de organisatie. Daarom investeert Call2 continu in haar mensen door opleidingen, trainingen en certificeringen aan te bieden. Waar wij energie in steken en ook energie van krijgen is dat onze mensen op de juiste plek zitten.

Work hard play hard
Ons motto is ‘work hard play hard’. Naast hard werken vinden wij het belangrijk dat er genoeg tijd is om te ontspannen. Gedurende het jaar organiseren we diverse sportevenementen en feestjes. Kom jij je game skills verbeteren op ons hoofdkantoor in Zoetermeer? Of een balletje trappen, virtueel op één van de FIFA corners, of tijdens het zaalvoetbaltoernooi? De scores op de playseat en retro gaming kast zijn bijna niet meer te verslaan. We dare you!

Dit bieden wij:

Uniek aan werken bij Call2 is dat je naast je werk bezig bent met het behalen van verschillende certificaten. Denk hierbij aan Office 365, ITIL, MCSE, Cisco (CCENT) en MCSA. Daarnaast is het mogelijk om je hbo of wo IT-studie op onze kosten te beginnen of af te maken.  Daarnaast:

 • Startsalaris gebaseerd op een salarishuis waarin je snel kunt groeien. 
 • Bonusregeling bij het behalen van certificeringen.
 • Studiedagen bij het volgen van een (deeltijd) hbo of wo studie.
 • Wij zorgen ervoor dat je in shape blijft en daarom betalen wij je fitness abonnement.
 • Tegemoetkoming ziektekostenverzekering bij verschillende zorgverzekeraars.
 • Korting op aansprekende producten en diensten van KPN en haar dochterondernemingen (Telfort, XS4ALL en Digitenne).
 • Smartphone met databundel
 • Aanspraak op een leaseauto bij een reistijd langer dan zestig minuten en anders een reiskostenvergoeding per kilometer (€0,19 per km) of een 100% vergoeding voor gemaakte OV-kosten.
 • Een ongekend goede sfeer met een uitgebreid programma aan sportevenementen, borrels en bijeenkomsten. De Call2 dj-booth wordt regelmatig gebruikt!

Geïnteresseerd?
Solliciteer direct via  onderstaande button. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088-6610870 of recruitment@call2.nl. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Röntgenlaan 75 in Zoetermeer. Zien we je daar?
 

Of hier voor het online sollicitatieformulier en solliciteer direct!