Welke diensten levert Call2

Call2 is dé specialist in ICT-beheer. Als starter in de IT groei je bij ons door tot specialist op het gebied van ICT-beheer. Je gaat dan aan de slag als support-, beheer- of applicatie specialist. We hebben in ons klantenportfolio zowel multinaltionals als MKB-bedrijven. De diensten die we leveren aan deze klanten staan hieronder beschreven.

Call 2 Dienstenoverzicht

Security en Testing

Testen heeft tot doel om proactief fouten op te sporen, ofwel het toetsen op zaken en deze te corrigeren voordat het echt kwaad kan. Het vakgebied van security daarentegen toets niet op voorhand, maar juist op bestaande infrastructuren en systemen. Belangrijk hierbij zijn niet alleen software en systemen, maar ook het menselijke aspect van ICT. Het opzetten, ontwikkelen en beheren van ICT omgevingen is uiteindelijk mensenwerk. Hoe goed ICT ook in elkaar zit, er kan dus altijd iets fout gaan. Testen en zorgen voor een veilige omgeving is dus een must.

ICT Beheer

De verantwoordelijkheid van de ICT organisatie is het opzetten, onderhouden en beheren van de ICT infrastructuur. Gezien de complexiteit van de huidige ICT infrastructuren en de hoge verwachtingen die de huidige gebruikers hebben ten aanzien van het gebruik ervan, is goed laten functioneren van de ICT infrastructuur geen sinecure. Daarbij is ICT continu in ontwikkeling, dus dient u bij te blijven met de ontwikkelingen. Niet in de minste plaats om uw omgeving veilig en afgeschermd te houden.

ICT Support

Call2 levert verschillende supportdiensten zoals Servicedesk, Onsite Support en gebruikerstrainingen. Binnen de ICT staan de ontwikkelingen nooit stil. De technieken rondom infrastructuur, hardware en software worden kwalitatief steeds beter en betrouwbaarder. De eisen die door de gebruikers aan de ICT worden gesteld zijn daarom hoog. De gebruiker anno nu verwacht ICT die goed werkt en ziet ICT slechts ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. ICT kan niet de reden zijn dat die processen worden verstoord.

Applicatie Services

Call2 beschikt over jarenlange ervaring met het packagen en distribueren van software. We hebben de kennis en expertise in huis om alle taken binnen dit proces voor uit te voeren. Om het helemaal makkelijk te maken kunnen we deze dienstverlening geheel uitvoeren voor klanten vanuit onze eigen packagestraat. Ook is het mogelijk om onderdelen van het packageproces door ons uit te laten voeren of onze medewerkers in te zetten om deze werkzaamheden binnen uw ICT organisatie op locatie uit te voeren.

Kom ook werken bij Call2 en
en bekijk snel alle actuele vacatures